Nieuws van SchoonProducties

Lees alle nieuwsberichten ook op onze Facebook-pagina.

het is zomer en dat is weer te merken ook! Alle weekenden weer een hoop klussen. Afgelopen weekend apparatuur en diensten mogen leveren bij onder andere de opening van de WorldPressPhoto tentoonstelling in De Grote Kerk (beeldregie), A Day At The Park (Beeldregie, facebook-livestream en ledscherm Buddha to Buddha area), RadioNL Zomertoer (beeldregie en ledscherm) en Concours Hippique Schoorl (videoregie en ledscherm).

In opdracht van Media101 hebben we de uitvoering mogen verzorgen van diverse wervingsvideo’s voor Agium Finance in Delft. We hebben hierbij zowel de opnames als de montage voor onze rekening genomen. Uitdagingen waren de snelle oplevertijd die nodig was om de wervingscampagne snel te kunnen laten starten en de beschikbaarheid van de medewerkers die in de video’s meewerken. Dankzij snel schakelen is het werk binnen het gevraagde tijdspad en naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd.

In opdracht van FirstLove sound&Lightconcepts hebben wij tijdens het Chinese nieuwjaarsfeest in het stadhuis van Den Haag een 26,5m2 p6 ledscherm geplaatst en de aansturing verzorgd vanuit onze portable production unit (PPU).

2017 is al weer mooi begonnen! De eerste projecten hebben we inmiddels alweer succesvol mogen afronden deze week. Voor dit jaar hebben we verder ge├»nvesteerd in infrastructuur-voorzieningen voor grootschalige binnen- en buitenevenementen (met onder andere een volledige optical-fiber bekabeling workflow voor 4K-resoluties over lange afstanden) en remote oplossingen (met onder andere diverse nieuwe Panasonic camera’s en controllers). Veel zin in 2017!