Nieuws van SchoonProducties

Lees alle nieuwsberichten ook op onze Facebook-pagina.

Voor 433 digital & social media agency verzorgden wij afgelopen week de volledige technische uitvoering van een 24uurs livestream op de socialmedia-kanalen van hun merk 433. Met in totaal ruim 40miljoen volgers en maandelijks 5miljard interacties met hun fans, staat het merk in de top3 van meest interactieve sociale kanalen op Instagram wereldwijd . In de 24 uurs livestream op Youtube en TikTok ontvingen de hosts wereldwijd bekende spelers en sporters in de uitzending.

De eerste editie van Heerhugowaard mag de boeken in als een groot succes! Andre Hazes en De Edwin Evers band wisten de grote goedgevulde feesttent 2 avonden volledig op z’n kop te zetten. SchoonProducties verzorgde hierbij de live-registratie en de ledschermen, die wij links en rechts van het podium hadden geplaatst. Op naar de volgende mooie editie in 2020!    

Voor het EK wielrennen afgelopen week in Alkmaar hebben wij de mobiele ledschermen mogen faciliteren. Deze stonden opgesteld langs de Kanaalkade in het start/finishgebied. Een geslaagd evenement in een mooie stad!

Afgelopen dinsdag verzorgden wij de live-uitzending tijdens het eerste Innovatiefestival NH, een initiatief van Provincie Noord-Holland. Tijdens het hoofdprogramma was er onder andere een ondernemers- en expertpaneldiscussie, waarin Constantijn van Oranje en Rixt Herklots plaats namen in het expertpanel.