Op steeds meer in- en outdoor evenementen en festivals zie je verschijnen: grote ledschermen waar bijvoorbeeld live-videobeeld, al dan niet gecombineerd met visuals of logo's van sponsoren, te zien zijn. SchoonProducties levert hierin alle mogelijke opties om ook uw evenement te voorzien van grote videoschermen.
Wij verhuren schermen vanaf 6 m2 tot 120 m2, geschikt voor evenementen van enkele honderden tot tienduizenden toeschouwers.

Wij kunnen voorzien in het leveren van mobiele ledschermen op trailer, die zich kenmerken door een korte opbouwtijd en gemakkelijke plaatsing. Deze zijn leverbaar van 6 tot 18m2 groot en zijn de juiste toevoeging in combinatie met een live-registratie. Daarnaast zijn ze het perfecte reclamemiddel voor uw reclame-uitingen. Zo kan deze trailer gemakkelijk geplaatst worden op drukbezochte locaties en zo een eye-catcher vormen voor bijvoorbeeld winkelend publiek in een winkelstraat.
Daarnaast leveren wij modulaire schermen, waarbij het scherm bijvoorbeeld als achtergrond in een podiumdecor gebruikt kan worden. Configuraties zijn mogelijk van 50 tot 120m, en zijn de ideale aanvulling op uw evenement. SchoonProducties kan hierdoor het gehele pakket aanbieden, van videoregistratie tot weergave op grote schermen!

SchoonProducties wil u hierbij zoveel mogelijk ontzorgen en
- Brengt uw gehuurde display naar elke gewenste bestemming
- Programmeert de inhoud volledig voor en past deze (remote) aan indien gewenst
Uiteraard adviseren wij u graag in uw beslissing welk scherm voor uw evenement geschikt is.

previous arrow
next arrow
Slider

Aanvullende info

Alle prijzen zijn inclusief
- Opbouwen en afbouwen op locatie
- Reiskosten*
- Benodigde personeel

Exclusief
- Invulling beeldmateriaal
- Opmaak content

Prijzen gelden voor aaneengesloten periodes.

*reiskosten zijn inbegrepen binnen Noord-Holland, buiten deze provincie rekenen wij een prijs per kilometer van Eur 0,38 per kilometer.

Meer weten over onze ledschermen?