Live stream bij uitvaarten

previous arrow
next arrow
Slider

SchoonProducties verzorgt wekelijks door heel Nederland livestreams bij uitvaarten. Door onze jarenlange ervaring zijn uitvaartcentra en kerken bekend terrein voor ons, waardoor wij snel kunnen schakelen, en in korte voorbereidingstijd uw livestream kunnen verzorgen bij uitvaarten, zelfs dezelfde dag nog als dat moet!


Overal ter wereld live te bekijken en te horen
In de tijd van de Coronacrisis kan bij een uitvaart, crematie of begrafenis niet altijd iedereen aanwezig zijn. Via een livestream is het toch mogelijk op afstand aanwezig te zijn.

Wellicht zijn er familieleden geëmigreerd naar Canada of Australië of kan iemand vanwege medische redenen niet naar de uitvaartlocatie komen. Wij zorgen ervoor dat iedereen de uitvaart kan volgen, waar ook ter wereld. Hiervoor maken we gebruik van dezelfde apparatuur waar ook online tv uitzendingen mee gemaakt worden om er voor te zorgen dat de livestream uitvaart goed in beeld gebracht wordt. Met onze draadloze microfoons en digitale geluidsapparatuur zorgen we ervoor dat alle sprekers goed verstaanbaar zijn.


Remote-camera's
Wij werken met remote-camera’s waardoor er geen cameramensen in de ruimte zijn. Dit geeft rust en wordt door opdrachtgevers gewaardeerd.

De hoge kwaliteit van het videostream zorgt ervoor dat het beeld en geluid goed aankomen op de juiste plek.

Remote camera door live stream bij  uitvaarten SchoonProducties