Buro210
07 mei 2014

Promotievideo voor Buro 210 in Zoetermeer

Bema
19 jul 2013

Bema, een snij- en verpakkings – specialist uit Waddinxveen, is internationaal partner confectie- en productiebedrijf als toeleverancier voor de voedingsmiddelen industrie, gespecialiseerd in verpakkingsmiddelen.

Nederhoed
24 jun 2013

Staalbouw en -constructiebedrijf Nederhoed uit Heerenveen levert projecten ten behoeve van utiliteitsbouw, offshore constructies en deck equipment, heavy lifting, zware machinebouw, bulk handling equipment en industriebouw. Al dan niet casco, turn-key of in componenten. Engineering, fabricage, projectmanagement, QA/QC controle, assemblage en montage onder één dak.

Daarnaast is de wel bekende divisie van hallenbouwvan oudsher een sterke kracht van het bedrijf. Om aan potentiele klanten te laten zien over welke kwaliteiten en mogelijkheden zij beschikken liet Nederhoed een korte bedrijfspromotievideo maken.

De Geus Bouw
24 jun 2013

De Geus Bouw is een middelgroot aannemingsbedrijf in Broek op Langedijk met Noord-Holland als werkgebied. Het bedrijf kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. De jarenlange relaties met partners als opdrachtgevers, architecten en leveranciers onderstreept de stabiliteit van de organisatie.

Ter ere van het 100 jarige jubileum van het bedrijf liet de bouwonderneming een bedrijfsfilm maken. Hieronder ziet u het gedeelte (intro) van de bedrijfsfilm.

Om een compleet overzicht te geven van haar activiteiten liet Daalimpex Coldstores een duidelijke bedrijfspromotievideo maken.

Buro Bak
04 mrt 2013

Om de klanten de werkwijze en onderscheidende punten van het bedrijf te laten zien liet buro BAK een duidelijke bedrijfspromotiefilm maken.