Voor De Vries en van de Wiel uit Schagen hebben wij deze film mogen maken, waarin het watertraject in beeld wordt gebracht dat zij gaan baggeren in Noord-Holland Noord. Vaar mee en geniet van de prachtige karakteristieke plekjes die onze regio rijk is!

Buro210
07 mei 2014

Promotievideo voor Buro 210 in Zoetermeer

Renses Alkmaar
25 okt 2013

Aad Renses Autmobielbedrijven is hybridespecialist en wil de ondernemers graag enthousiast maken over de belastingvoordelen.

Spaansen
14 aug 2013

Voor de afdeling Sierbestrating produceerde SchoonProducties een nieuwe promotievideo voor gebruik op beurzen, website en showroom.

Bema
19 jul 2013

Bema, een snij- en verpakkings – specialist uit Waddinxveen, is internationaal partner confectie- en productiebedrijf als toeleverancier voor de voedingsmiddelen industrie, gespecialiseerd in verpakkingsmiddelen.

Carrefour
27 jun 2013

Commercial Europese vestigingen.

Nederhoed
24 jun 2013

Staalbouw en -constructiebedrijf Nederhoed uit Heerenveen levert projecten ten behoeve van utiliteitsbouw, offshore constructies en deck equipment, heavy lifting, zware machinebouw, bulk handling equipment en industriebouw. Al dan niet casco, turn-key of in componenten. Engineering, fabricage, projectmanagement, QA/QC controle, assemblage en montage onder één dak.

Daarnaast is de wel bekende divisie van hallenbouwvan oudsher een sterke kracht van het bedrijf. Om aan potentiele klanten te laten zien over welke kwaliteiten en mogelijkheden zij beschikken liet Nederhoed een korte bedrijfspromotievideo maken.

De Geus Bouw
24 jun 2013

De Geus Bouw is een middelgroot aannemingsbedrijf in Broek op Langedijk met Noord-Holland als werkgebied. Het bedrijf kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. De jarenlange relaties met partners als opdrachtgevers, architecten en leveranciers onderstreept de stabiliteit van de organisatie.

Ter ere van het 100 jarige jubileum van het bedrijf liet de bouwonderneming een bedrijfsfilm maken. Hieronder ziet u het gedeelte (intro) van de bedrijfsfilm.

Renses
24 jun 2013

Voor Autobedrijf Renses uit Alkmaar heeft SchoonProducties een commercial geproduceerd welke is uitgezonden op RTVNH.